Indian Street Food & Co | Sweden

[spb_text_block animation=”none” animation_delay=”0″ padding_vertical=”0″ padding_horizontal=”0″ width=”1/1″ el_position=”first last”]

14/06/28
Artikel i “Vårt Kungsholmen”

[/spb_text_block] [spb_column width=”1/3″ el_position=”first”] [spb_image image=”780″ image_size=”full” frame=”noframe” intro_animation=”none” animation_delay=”200″ fullwidth=”yes” lightbox=”yes” link_target=”_self” caption=”Vårt Kungsholmen 14/06/28″ caption_pos=”hover” width=”1/1″ el_position=”first last”] [/spb_column] [spb_column width=”2/3″ el_position=”last”] [spb_text_block animation=”none” animation_delay=”0″ padding_vertical=”0″ padding_horizontal=”0″ width=”1/1″ el_position=”first last”]

Det hänger ett moln av rök i luften över Birger Jarlsgatan. Doften är obestridlig. Det rullar en indier i stan. Indian street food är en av de senare i mängden av food trucks som etablerat sig på Stockholms gator. Bakom en nytänd tandoorigrill står en teknisk fysiker och en kock, med en sak gemensamt. Kärleken till indisk mat i allmänhet och kathi rolls i synnerhet.

– Vi ville hämta den indiska matkulturen till Sverige. Vi gick på en feeling. Att det fanns en efterfrågan på riktig indisk street food, säger Johan Parmar, en av grundarna.

Läs mer här (pdf):

http://pdf.direktpress.se/flashpublisher/magazine/10759

 

[/spb_text_block] [/spb_column]