Indian Street Food & Co | Sweden

Smaksuccén tar plats i Teatern

Snart öppnar Indian Street Food & Co ett nytt kök i Teatern. Den populära matscenen får nu ett tillskott av smaker inspirerade av Indiens gatumat, i en spännande mix av tradition och innovation.

Bakom Indian Street Food & Co står Dheeraj Singh som tidigare vunnit tidigare pris, bland annat för “Årets Street Food” i Fast Food Awards 2015 och “Bästa Veg” i Nordiska mästerskapen 2017 och 2018. Framgångssagan startade 2014 med en food truck och har idag utökat verksamheten med ytterligare tre food trucks och fem restauranger.

– Indian Street Food & Co skapar modern indisk mat inspirerad av matförsäljarna på Indiens gator. Vi är glada att ha fått möjligheten att etablera oss på Teatern i Ringen, i en miljö där vårt koncept att blanda tradition med moderna smaker i en hållbar kontext passar bra in, säger Dheeraj Singh, kock och delägare.

På menyn kommer vi bland annat hitta roadside curries, öppna samosas och fruktiga lassies.

Indian Street Food & Co beräknas öppna på måndag den 2 mars. Välkommen till premiären! 

Läs mer på Ringens hemsida